Öka din försäljning och lönsamhet UTAN någon risk eller att behöva lägga en krona extra på marknadsföring

Ett av de absolut mest effektiva sätten för att öka din försäljning, lönsamhet och samtidigt växa din kunddatabas är att använda strategiska samarbeten för att erbjuda dina befintliga kunder mer av de produkter och tjänster som hjälper dom att uppnå sina mål.

Men problemet är att den vanliga processen för att skapa och lansera dessa samarbeten oftast är svårt och tar mycket tid, energi och resurser. Frågor som vem som ska maila först, hur säkerställer du att du får betalt, och vad händer om din epostlista är mycket större än din samarbetspartners, är sådana som ofta kan få dessa samarbeten på fall (om de ens lyckas lanseras från första början). 

Min innovativa lösning på detta är enkel. Jag eliminerar all komplexitet som har med dessa typer av ömsesidiga avtal att göra genom att endast fokusera på att erbjuda dina kunder kompletterande produkter och tjänster från andra företag. När du gör detta så har du varken någon kostnad eller risk med tanke på att din samarbetspartner hanterar alla beställningar, sköter alla leveranser och tar hand om all kundservice. 

Jag hjälper dig hitta rätt produkter och tjänster med rätt samarbetspartners för att möjliggöra att du börjar profitera från dessa samarbeten så snabbt som möjligt.

Några av de resultat som är möjliga:

  • Skapa en omgående injektion av nya intäkter där vinstmarginalen ligger närmare 95%
  • Få en ny intäktskälla som kontinuerligt varje månad genererar en stadig ström av ny försäljning
  • Nå en ännu högre kundlojalitet vilket leder till återkommande försäljning
  • Allt UTAN att du behöver dra på dig onödig risk eller kostnader

Plus, min “betala endast för resultat-garanti” plockar bort all risk från din sida eftersom du endast betalar för min tjänst om jag producerar mätbara resultat för dig. 

Även om jag kräver en blygsam summa för att start upp arbetet så är merparten av min avgift endast fakturerad efter det att du har fått in din del på banken. Även uppstartskostnaden betalar jag tillbaka om jag inte skulle leverera resultat. 

Jag gör gladeligen en analys på ditt företag och ser om det finns förutsättningar för att skapa lönsamma strategiska samarbeten. Men, för att vara kvalificerad så behöver du ha en årsomsättning på minst 5 miljoner kronor. Du behöver även ha en kunddatabas som du kommunicerar med frekvent.  

För att be om en kostnadsfri analys så fyll i dina uppgifter nedan och skicka in ansökan. När ansökan kommit in till mig så återkopplar jag vanligtvis inom 24 - 48 timmar med viss reservation för eventuell semester eller högtid. 

OBS: Du förbinder dig inte till något genom att skicka in den så det är helt riskfritt.

Ser fram emot att höra av dig :)

Karl Jesper