Rekommenderade Resurser

Denna hemsida drivs av Wordpress med hjälp av Thrive Themes. Hemsidan är hostad hos Templ.io som är en managed hosting som använder sig av Google Cloud Platform för supersnabba laddtider.

Nedan finner du några av de resurser som används dagligen för att driva verksamheten. 

Webbhotell skräddarsytt för Wordpress som är byggt på Google Cloud Platform. Superb support 24/7! Jag är själv kund hos Templ och kunde inte vara nöjdare. Supersnabb support, stabil hosting och min hemsida laddades ett par sekunder snabbare jämfört med tidigare lösning. Rekommenderar skarpt!


Läs vår recension av Templ här -> Templ Recension


convertkit logo

ConvertKit

Jag använder själv ConvertKit för epostmarknadsföring och är väldigt nöjd. Ett kraftfullt och samtidigt prisvärt verktyg för dig som vill kunna kommunicera med dina prenumeranter oavsett om det är genom segmenterade utskick eller automatiserade uppföljningsflöden. Erbjuder en gratisplan så du kan testa utan risk och se om det är något för dig. Rekommenderar skarpt! 

lysa logo


Lysa Fondrobot

Jag använder Lysa för att varje månad placera och investera en fast summa av min inkomst i deras fondrobot. Pengarna investeras automatiskt varje månad enligt min valda målfördelning. Sedan kan jag känna mig trygg med att Lysa automagiskt ombalanserar, övervakar och förbättrar min portfölj utan att jag behöver tänka på det. 


Läs vår recension om Lysa här -> Recension av Lysa fondrobot


Kom bara ihåg att investeringar i värdepapper och fonder alltid innebär en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

företagande


Företagande.se

Företagande.se är en community för företagare och entreprenörer. Innehållet skapas av medlemmarna där fokus ligger på att hjälpa småföretagen. Jag är själv skribent på sidan och om du vill läsa mina artiklar så hittar du dom här -> till artiklarna