Vill du tjäna mer och samtidigt minimera stress och frustration i företaget?

Bra, då har du kommit rätt. Denna hemsidan är rätt ställe för dig som vill tjäna mer, och stressa mindre, genom att fokusera på de strategier som faktiskt har effekt och tar dig närmre dina mål. Så du kan sluta lägga tid på att jaga "nästa stora grej" och istället fokusera på det som är bevisat att fungera och bygga den livsstil du alltid drömt om. 


Hur jag hjälper dig

Många så kallade "gurus" där ute hävdar ofta att du måste göra "allt" för att lyckas växa ditt företag. Du ska blogga, lägga upp på Facebook tre gånger om dagen, spela in podcasts och samtidigt köpa banners på alla de stora tidningarnas hemsidor osv osv.

Problemet är bara att försöka göra allt samtidigt, utan ha en tydlig plan varför du gör det, ofta endast leder till stress, frustration och framför allt minskade intäkter. 

Det är där jag kommer in. 


Syftet med denna hemsidan är att ge dig precis de strategier och taktiker som är bevisade att fungera så att du kan tjäna mer genom att spendera din tid smartare. Ingen BS, bara tips och råd som fungerar.


Medans du är här, glöm inte att registrera dig nedan för gratis uppdateringar så jag enkelt kan dela med mig av strategierna och innehållet jag pratat om: 

Gör som hundratals andra!

Registrera dig nedan för att få mina tips & trix direkt till din inbox när de kommer ut. 


Om Karl Jesper

Jag har gått från självlärd affiliatemarknadsförare till att jobba för stora företag inom några av de mest konkurrensutsatta branscherna online. Jag har omsatt hundratals miljoner för mina arbetsgivare och har under den tiden gjort en hel del saker rätt, men framför allt mycket misstag som jag lärt mig av.  


Jag lanserade denna sidan för att dela med mig av den kunskap jag samlat på mig under åren. Så jag kan hjälpa andra företagare att tjäna mer pengar, genom att fokusera på rätt saker i rätt tid, samtidigt som de skalar bort alla onödiga tidstjuvar. Så att de kan bygga den livsstil som de själva alltid drömt om. 

karl jesper image